fbpx

I en tid där vi konsumerar reklam mer än någonsin är det viktigt att sticka ut och nå rätt personer som får vara med om en upplevelse.

Content & produktion

Content är mer än att bara publicera bilder eller filmer på sociala medier. Det handlar om att veta vad din målgrupp gillar, vill läsa om eller se samt ha en bra plan för hur det ska gå till så att du når dem vid rätt tillfälle.

Jag hjälper dig med att ta fram en strategi och plan när, var och hur du ska använda ditt innehåll. Jag skapar också engagerande och inspirerande innehåll som din målgrupp tycker om! Några exempel på innehåll jag skapar är stillbild, videos/reels och GIFs.

Sociala medier

Enligt Svenskarna & Internet använder 83% av befolkningen sociala medier där 65% underhålls av dessa dagligen*. Sociala medier är därför en viktig kanal i er marknadsföringsmix.

Jag hjälper dig med att publicera engagerande innehåll enligt planering, sköter din annonsering, optimerar och följer upp. Jag har erfarenhet av att jobba med sociala medier så som Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Pinterest och LinkedIn. Jag kan också hjälpa dig med community management så att relationen med dina följare fortsätter vara stark.

Text & SEO

Din webbsida är ditt skyltfönster där du visar vem du är och vad du erbjuder. Med erfarenhet av SEO har jag möjlighet att göra SEO-analys på din befintliga sida där jag delar med mig av en rapport på eventuellt förbättringar.

Jag skapar även artiklar, blogginlägg samt copy till din webbsida och dina sociala medier.

Studio Emma Creates

Som frilansande fotograf & digital kreatör hjälper jag dig och ditt företag med att växa och synas digitalt med inspirerande och engagerande innehåll.  Jag skapar så att du kan lägga ert fokus på företagandet. Jag erbjuder tjänster inom bland annat contentproduktion, sociala medier och digital marknadsföring. Jag är medlem Svenska fotografers förbund och innehar F-skattsedel.

Kontakt: hej@emmacreates.se

© Webbsida skapad av Emma Creates 2020