fbpx

I en tid där vi konsumerar reklam mer än någonsin är det viktigt att sticka ut och nå rätt personer som får vara med om en upplevelse.

porträttfotograf stockholm
innehåll sociala medier

Webbredaktör & SEO-specialist

Paid Social specialist

Fotografering & filmning

Text & webb

Sociala medier

Content & produktion

webbredaktör konsult
social media
kampanjfotografering

Enligt svenskarna & internet 2019 använder 83% av befolkningen sociala medier där 65% underhålls av dessa dagligen. Det växer också genom åren. Sociala medier är därför en viktig kanal i din marknadsföringsmix.

Jag hjälper dig med att publicera engagerande innehåll enligt contentkalender, sköter din annonsering, optimerar och följer upp. Jag har även erfarenhet av att jobba med community management samt utbildar företag inom sociala medier-annonsering.

Med ett brinnande intresse och lång erfarenhet av att producera innehåll skapar jag stillbilder och videos till ditt företag samt sociala medier.

Flexibilitet är viktigt för mig och därför kan du som företag välja att boka ett månadsabonnemang eller enstaka tillfällen för skapande av innehåll.

Din webbsida är ditt skyltfönster där du visar vem du är och vad du erbjuder. Med erfarenhet av SEO har jag möjlighet att göra en SEO-analys på din sajt där jag delar med mig av en enkel rapport i hur du kan förbättra din synlighet i sökmotorerna.

Jag skapar även artiklar, blogginlägg och copy till din webbsida samt sociala medier. Allt en webbredaktör kan tänkas göra.

Lite av det jag har gjort

bloomspouirmoi

sociala medier fotograf

swedish posture ryggsäck

Fotografering & Filmning

Fotografering, filmning & Sociala medier

Fotografering & filmning

BloomspourMoi
Swedish Posture
Luie