fbpx

Swedish Posture – Fotografering till webbsida & sociala medier


Instagram


Facebook-f


Pinterest

Swedish posture

Swedish Posture tar fram och säljer produkter som förbättrar din hållning och hälsa. Jag jobbar idag som konsult för företaget där jag skapar innehåll i form av stillbild, videos och texter till deras sociala medier, webbsida och e-handel. Jag hjälper även till att ta fram förslag på relevanta influencers/profiler.

Det senaste från Instagram

Studio Emma Creates

Som frilansande fotograf & digital kreatör hjälper jag dig och ditt företag med att växa och synas digitalt med inspirerande och engagerande innehåll.  Jag skapar så att du kan lägga ert fokus på företagandet. Jag erbjuder tjänster inom bland annat contentproduktion, sociala medier och digital marknadsföring. Jag är medlem Svenska fotografers förbund och innehar F-skattsedel.

Kontakt: hej@emmacreates.se

© Webbsida skapad av Emma Creates 2020