fbpx

Social media manager baserad i Stockholm


Instagram


Facebook-f


Pinterest

Social media manager baserad i Stockholm & distans

Jag hjälper dig att frigöra din tid genom att underhålla dina eller ditt företags sociala medier medan du kan fokusera på ditt företag. Med fyra års erfarenhet på byrå har jag samlat på mig erfarenhet med att sköta och köpa sociala medier för flera olika branscher.

Vad jag kan hjälpa dig och ditt företag med

Strategi

Jag hjälper dig och ditt företag att skapa en strategi & plan som sträcker sig över 6 eller 12 månader som både hur du ska jobba med det organiska men också din annonsering.

Kreativitet

Jag skapar inspirerande och engagerande innehåll såsom stillbilder, rörligt samt texter för dina/ditt företags sociala medier.

Operativt arbete

Det operativa arbetet inkluderar att posta inlägg, annonsering, optimering, A/B-testning och regelbunden uppföljning. Jag sköter även community management för att hålla kontakt samt skapa relation med dina följare.

Några kunder jag arbetat med

Bohouse / Liv Communications

På byrå har jag jobbat med bl.a BMW/MINI, Nespresso, Extra Tuggummi, Santa Maria och Nordsjö

Det senaste från Instagram

Studio Emma Creates

Som frilansande fotograf & digital kreatör hjälper jag dig och ditt företag med att växa och synas digitalt med inspirerande och engagerande innehåll.  Jag skapar så att du kan lägga ert fokus på företagandet. Jag erbjuder tjänster inom bland annat contentproduktion, sociala medier och digital marknadsföring. Jag är medlem Svenska fotografers förbund och innehar F-skattsedel.

Kontakt: hej@emmacreates.se

© Webbsida skapad av Emma Creates 2020