fbpx

Samarbeta med min blogg


Instagram


Facebook-f


Pinterest

Samarbeta med mig & min blogg

Det är jag som är Emma som driver företaget Emma Creates och även min blogg här på sajten. Bloggen handlar om min vardag, frilanslivet, digital marknadsföring och fotografering där syftet är att inspirera, utbilda och dela med mig av mina egna erfarenheter.

Jag är baserad i Stockholm men älskar att upptäcka Sverige och världen. I övrigt tycker jag om att skapa på olika sätt, baka, umgås med nära & kära samt träna.

Har du hittat hit och känner att jag kan vara rätt person för ett bloggsamarbete? Jag ser gärna att inleda långsiktiga samarbeten med företag som erbjuder produkter eller tjänster som jag kan stå för och skulle använda själv.

Kontakta gärna mig om du är nyfiken på att veta mer hur det går till!

Det senaste från Instagram

Studio Emma Creates

Som frilansande fotograf & digital kreatör hjälper jag dig och ditt företag med att växa och synas digitalt med inspirerande och engagerande innehåll.  Jag skapar så att du kan lägga ert fokus på företagandet. Jag erbjuder tjänster inom bland annat contentproduktion, sociala medier och digital marknadsföring. Jag är medlem Svenska fotografers förbund och innehar F-skattsedel.

Kontakt: hej@emmacreates.se

© Webbsida skapad av Emma Creates 2020