fbpx

Raw-semla från Unbakery

18 januari, 2021
rawsemla unbakery

Nu måste jag tipsa er om en av de godaste semlorna jag vet. Nämligen den här Raw-semlan från Unbakery som säljs på mitt lokala kafé “Café Två Bönor“. Sedan de började sälja denna semla har jag varje år passat på att köpa en då de är så himla goda. Jag passade även på att fotografera den innan den med njutning åts upp.

Det jag vet om semlan:

Det är alltså en rå kardemummabulle med havre som har torkats i ugnen. Mandelmassan är sötad med kokossocker där grädden är en så kallad cashewgrädde. Semlan är glutenfri och innehåller inget raffinerat socker.

Vilken typ av semla gillar du, den traditionella eller en variant?

Dela inlägget
Kommentarer
Expandera

Men alltså detta lät ju bara SÅ GOTT! Jag vill också testa 😀

Den är sååå god! Längtar varje år efter att få njuta av den 😀

Kommentera