Raw-semla från Unbakery

rawsemla unbakery

Nu måste jag tipsa er om en av de godaste semlorna jag vet. Nämligen den här Raw-semlan från Unbakery som säljs på mitt lokala kafé ”Café Två Bönor”. Sedan de började sälja denna semla har jag varje år passat på att köpa en då de är så himla goda. Jag passade även på att fotografera den innan den med njutning åts upp.

Det jag vet om semlan:

Det är alltså en rå kardemummabulle med havre som har torkats i ugnen. Mandelmassan är sötad med kokossocker där grädden är en så kallad cashewgrädde. Semlan är glutenfri och innehåller inget raffinerat socker.

Vilken typ av semla gillar du, den traditionella eller en variant?

Emma Eriksson

Emma Eriksson

Jag heter Emma, är 28 år och bor i Stockholm. Till vardags jobbar jag som egenföretagare inom fotografering och digital marknadsföring. Här vill jag att du ska inspireras och lära dig nya saker inom just fotografering, webb och digital marknadsföring. Jag delar också med mig av min vardag som entreprenör och hur jag driver mitt företag på ett hållbart sätt! Jag älskar personlig utveckling, att få vara kreativ och känna mig fri. Mycket av det jag skriver baseras på det jag tycker om men också det jag inspireras av.

Du kanske också gillar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Emma

      Den är sååå god! Längtar varje år efter att få njuta av den 😀

Lämna ett svar