fbpx

bärsjal luie

SKROLLA NEDÅT

Som porträttfotograf är jag närvarande, dokumentär och närvarande. Min bildstil är naturlig, avslappnad, genuin och varmtonad. Med tio års erfarenhet av att fotografera porträtt ser jag till att du slappnar av och visar ditt riktiga jag på ett naturligt sätt. För att göra detta använder jag olika tekniker. Jag får alltså dig att se ut som du på bilderna.

Priserna för porträttfotograferingen varierar beroende på vad för typ av fotografering som önskas. Längre ned på sidan hittar du olika prisupplägg och olika tjänster som du kan lägga till. Det går även att skäddarsy egna paket om nedan upplägg inte passar för just dig.

Hur går det till?

porträttfotograf

Kontakt

Kontakta mig för att få ett kostnadsförslag eller idéer kring din önskade fotografering. Vi ses därefter digitalt eller irl på en kaffe i centrala Stockholm för att prata mer.

01

porträttfotograf

Boka

Vid bokning skriver vi kontrakt och kommer överens om ett datum. Jag skickar även över en faktura på 50% av totalkostnaden som betalas innan uppdraget samt ett formulär inför fotograferingen. När kontraktet är påskrivet och fakturan betald så är bokningen genomförd.

02

Fotografering & leverans

På det bestämda datumet ses vi på den plats vi kommit överens om och fotograferar bilder efter en fotolista samt det formulär jag skickade ut.

Bilderna levereras inom 14 dagar via ett webbgalleri efter fotograferingstillfället där slutfakturan skickas ut innan bilderna blir nedladdningsbara.

03

Mina porträttpaket

01. Lilla paketet

porträttfotograf stockholm

Det lilla paketet passar för dig som behöver fotografera pressbild, cv-bild eller andra typer av porträtt som du kan dela i tryck, sociala medier och webbsida.

- 30 minuters fotografering

- 1 person

- 10 högupplösta digitala bilder

2 800 kr exkl. moms

02. Stora paketet

pressbild luie

Det stora paketet passar för dig som behöver fotografera pressbild, cv-bild eller andra typer av porträtt som du kan dela i tryck, sociala medier och webbsida. Du får här fler bilder som du kan dela med dig av.

- 1,5 timmars fotografering

- 1 person

- 20 högupplösta digitala bilder

5 400 kr exkl. moms

03. Personal branding

personal brand fotografering

Jag erbjuder även längre fotograferingar under en halvdag eller heldag för dig som vill fotografera på olika platser med olika outfits till dina sociala medier men också detaljbilder på det som beskriver dina tjänster eller det du gör.

Bilderna täcker 3-12 månaders publicering beroende på hur ofta du postar i dina digitala kanaler.

Är du intresserad av en så kallad personal brand-fotografering så är du välkommen att höra av dig till mig för att få en detaljerad offert.

Från 7 500 kr exkl. moms

04. Tillval

bärsjal