fbpx

Som porträttfotograf är jag närvarande, dokumentär och närvarande. Min bildstil är naturlig, avslappnad, genuin och varmtonad. Med tio års erfarenhet av att fotografera porträtt ser jag till att du slappnar av och visar ditt riktiga jag på ett naturligt sätt. För att göra detta använder jag olika tekniker. Jag får alltså dig att se ut som du på bilderna.

Priserna för porträttfotograferingen varierar beroende på vad för typ av fotografering som önskas. Längre ned på sidan hittar du olika prisupplägg och olika tjänster som du kan lägga till. Det går även att skäddarsy egna paket om nedan upplägg inte passar för just dig.

Hur går det till?

Skicka förfrågan & boka

Om du är intresserad av att boka en porträttfotografering med mig är du välkommen att skicka en förfrågan. Därefter bokar vi in ett datum, skriver avtal och bestämmer plats. I samband med bokningen skickas halva beloppet som reservationsavgift.

pressbild luie

Fotografering

Vi planerar inför fotograferingen via en avstämning på telefon eller via Google Meet. När det är dags för fotografering går vi igenom vår checklista och ser till att allt kommer med. Du behöver inte vara förberedd när det kommer till poserande. Det kommer naturligt.

Leverans & användning

Bilderna skickas för urval (oredigerade) inom en vecka där du väljer ut de du vill ha. Jag redigerar därefter bilderna innan jag levererar dem via wetransfer (avancerad retusch ingår ej). Du får använda bilderna hur du vill. Vid publicering ska, där det finns möjlighet, mitt namn alltid anges.

Alla priser är exlusive moms

Priser för porträttfotografering

01

03

02

Lilla paketet

Halvdag

Stora paketet

Halvdag passar för dig som behöver bildbanksbilder till ditt personliga varumärke. Du har då möjlighet att fotograferas i olika outfits samt miljöer under 3h.

3 timmar och 30 digitala bilder

Det stora paketet passar för dig som behöver fotografera pressbild, cv-bild eller andra typer av porträtt som du kan dela i tryck, sociala medier och webbsida.

60 minuter & 10 digitala bilder

Det lilla paketet passar för dig som behöver fotografera pressbild, cv-bild eller andra typer av porträtt som du kan dela i tryck, sociala medier och webbsida.

30 minuter & 5 digitala bilder

Pris exkl. moms

Pris exkl. moms

Pris exkl. moms

5 900 kr

3 500kr

15 000kr

Skicka förfrågan

Skicka förfrågan

Skicka förfrågan