fbpx
emma creates

Jag är en frilansande digital kreatör & contentskapare baserad i Stockholm men är även tillgänglig på distans.

Jag har alltid varit mångsidig och driven. Det är också på grund det som idéen om att bli egenföretagare kom till liv. Möjligheten att få syssla med många olika kreativa saker, min nyfikenhet och känslan av att vara fri är det som driver mig framåt.

Jag är utbildad med kandidatexamen inom medieteknik och har även en YH-examen inom digital marknadsföring. Därefter har jag jobbat i mediebyråbranschen i fyra års tid med content, sociala medier, influencer marketing, digitala strategier och programmatic. Vid sidan av detta har jag också jobbat som fotograf & contentskapare.

Jag har erfarenhet av att jobba med kunder i olika branschkategorier, men mitt främsta fokus är alltid att i första hand få berätta en story så att ni når er målgrupp på ett genuint sätt, så att de får vara med om en upplevelse.

Något jag tycker om är att lära mig och testa nya saker men också att få dela med mig av det nya jag lär till andra. Mitt mål med mina plattformar är därför att kunna inspirera, peppa och få andra småföretagare eller entreprenörer att utvecklas både personligt men även som företag.

Det jag värdesätter allra mest, förutom fotografering och mina jobb, är långsamma mornar med nybryggt kaffe i handen, vackra solnedgångar, känna mig fri, att resa och se nya platser samt umgås med vänner, pojkvän och familj.

Jag har jobbat med kunder såsom: Luie, Nespresso, Phils Burger, Taco Bar Sverige, Scandinavian Eco, Cornelia Sun Collective, MediaCom Sverige m.fl

Studio Emma Creates

Som frilansande fotograf & digital kreatör hjälper jag dig och ditt företag med att växa och synas digitalt med inspirerande och engagerande innehåll.  Jag skapar så att du kan lägga ert fokus på företagandet. Jag erbjuder tjänster inom bland annat contentproduktion, sociala medier och digital marknadsföring. Jag är medlem Svenska fotografers förbund och innehar F-skattsedel.

Kontakt: hej@emmacreates.se

© Webbsida skapad av Emma Creates 2020