När solen tittade fram

Igår tittade solen fram och idag är det lika mörkt och grått igen men det är ändå skönt med helg! Jag har bara ett jobb idag och det är att fotografera bröllopsporträtt vid Stockholms Stadshus, vilket jag älskar. Det är kort, men kreativt! Ikväll blir det middag och mys framför någon film.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Emma Eriksson

Emma Eriksson

Jag heter Emma, är 28 år och bor i Stockholm. Till vardags jobbar jag som egenföretagare inom fotografering och digital marknadsföring. Här vill jag att du ska inspireras och lära dig nya saker inom just fotografering, webb och digital marknadsföring. Jag delar också med mig av min vardag som entreprenör och hur jag driver mitt företag på ett hållbart sätt! Jag älskar personlig utveckling, att få vara kreativ och känna mig fri. Mycket av det jag skriver baseras på det jag tycker om men också det jag inspireras av.

Du kanske också gillar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Lämna ett svar