När solen tittade fram

Igår tittade solen fram och idag är det lika mörkt och grått igen men det är ändå skönt med helg! Jag har bara ett jobb idag och det är att fotografera bröllopsporträtt vid Stockholms Stadshus, vilket jag älskar. Det är kort, men kreativt! Ikväll blir det middag och mys framför någon film.

Vad ska ni hitta på i helgen?

emma eriksson kreatör

Emma Eriksson

Hej! Det är jag som är bakom denna blogg och hemsida. Jag heter Emma, är 28 år och bor i Stockholm. Jag driver mitt eget företag inom fotografering, webb och digital marknadsföring. Här i min blogg delar jag med mig av min vardag, frilanslivet, fototips och digital marknadsföringstips. Syftet är att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter till andra entreprenörer, kreatörer och småföretag.

Jag tar även uppdrag inom dessa områden så om du är i behov av hjälp på så är varmt välkommen att höra av dig! 

Lämna ett svar

Du kanske också gillar