fbpx

Luie

Luie startades av Isabelle & Amanda där de säljer stilrena ringsjalar för den trendiga och stilmedvetna kvinnan. Jag fick den stora äran att fotografera deras kampanj inför lansering och bilder till deras sociala medier samt webbsida. Jag skapade även rörligt i form av korta videoklipp. De bokade mig en heldag på 6-7 timmar där de fick alla bra bilder samt filmklipp levererade till sig.

Studio Emma Creates

Som frilansande fotograf & digital kreatör hjälper jag dig och ditt företag med att växa och synas digitalt med inspirerande och engagerande innehåll.  Jag skapar så att du kan lägga ert fokus på företagandet. Jag erbjuder tjänster inom bland annat contentproduktion, sociala medier och digital marknadsföring. Jag är medlem Svenska fotografers förbund och innehar F-skattsedel.

Kontakt: hej@emmacreates.se

© Webbsida skapad av Emma Creates 2020