fbpx

Innehåll till sociala medier


Instagram


Facebook-f


Pinterest

Då sociala medier-användandet ökar i snabb takt idag utvecklas även tekniken med den. Som företagare behöver du vara snabb med att dela med dig av nytt men kvalitativt innehåll för att öka trovärdigheten och din professionalitet. Det är också viktigt att ha en nära relation med dina följare så att de känner ett förtroende för dig och det du erbjuder.

Idag letar många efter inspiration på sociala medier. Oavsett om du äger en restaurang, säljer en produkt eller tjänst så är det enkelt att nå ut till din målgrupp i sociala medier, om du har en hållbar och långsiktig strategi. 

Som företagare kan det vara svårt att få tiden att räcka till med allt som bör göras. För att nå din målgrupp på sociala medier krävs mycket tid och engagemang. Jag hjälper dig och ditt företag med att ta fram en hållbar och långsiktig strategi tillsammans med anpassat innehåll till dina eller ditt företags sociala medier.

Förutom att ta fram innehåll i form av stillbild så har jag även möjlighet att ta fram rörligt material, SEO-anpassade texter för blogginlägg och webbsida samt annonsering på Facebook & Instagram.

Det senaste från Instagram

Studio Emma Creates

Som frilansande fotograf & digital kreatör hjälper jag dig och ditt företag med att växa och synas digitalt med inspirerande och engagerande innehåll.  Jag skapar så att du kan lägga ert fokus på företagandet. Jag erbjuder tjänster inom bland annat contentproduktion, sociala medier och digital marknadsföring. Jag är medlem Svenska fotografers förbund och innehar F-skattsedel.

Kontakt: hej@emmacreates.se

© Webbsida skapad av Emma Creates 2020