fbpx

Hemmajobb och tulpaner

24 januari, 2021

Förra helgen köpte jag ett gäng tulpaner för att fira tulpanens dag i efterskott då tulpaner är en av mina favoritblommor. Det blev en härlig färgklick i mitt annars så färglösa hem. Jag gillar neutral inredning där jag piffar till det med lite färg då och då.

I veckan har jag jobbat hemifrån i vanlig ordning. Jag har även haft en hel del spännande möten med potentiella uppdrag där jag har skickat ut offerter. Det jag söker efter är ett eller två löpande uppdrag där jag får möjlighet att skapa innehåll samt sköta sociala medier, både organiskt men också annonsering. Jag har dessutom möjlighet att ta uppdrag inom SEO eller Programmatic. Vi får helt enkelt se vad det landar i, jag har med andra ord inte bråttom. Jag vill att det ska kännas bra och rätt för båda parter.

Annars då? I torsdags fick jag en förfrågan om att fotografera bröllop på Stockholms Stadshus igår. Det blev mitt första bröllop denna säsong. Vädret blev mer än vad jag kunde drömma om, nämligen sol! Däremot hade jag glömt bort hur mycket det blåser nere vid Stadshuset denna tid på året.

bröllop stockholms stadshus

De ville gärna ha en eller två bilder där de står en längre bit ifrån. Resultaten blev bilden ovan på en av mina favoritplatser där, en perfekt bild att göra en förstoring av och sätta upp i hemmet!

Under kvällen lagade min pojkvän Patrik en god laxpasta som vi drack vin till. Då det blev strömavbrott i hela huset mitt i en film beslutade vi oss för att spela lite spel istället. En lugn och avslappnad kväll helt enkelt!

Idag är planen att bara ta det lugnt då jag haft mina tankar på jobb, bokslut och sånt under hela veckan.

Hur har din helg varit?

Dela inlägget
Kommentarer
Expandera
Kommentera