fbpx

Fem tips på julklappar att köpa där du samtidigt stöttar småföretagare

4 december, 2020

Mina fem julklappstips i år är julklappar som stöttar andra småföretagare. Då jag själv är egenföretagare så vill jag lyfta andra företag just för att jag vet hur tufft det kan vara.

presentkort på familjefotorafering

Ett presentkort på en familjefotografering hos mig

Först och främst vill jag rekommendera att köpa presentkort hos en fotograf som gäller för exempelvis en familjefotografering. Det kan ni även köpa hos mig! När du ger bort en fotografering så ger du även en gåva som blir ett minne för livet.

Pris: 3500kr

Länk till hemsidan!

kaffe från svanfeldts coffee
Bild: Svanfeldts Coffee

Svanfeldts Coffee

För dig som älskar kaffe som rekommenderar jag Svanfelds Coffee. Med ovanstående påsar bidrar du även till hjärnforskningen. Kaffe som gör skillnad helt enkelt. Du kan läsa mer här om det. Min favorit är “Utmattad” då jag gillar starkt och mörkrostat kaffe.

Pris från: 99kr

Länk till deras hemsida!

luie bärsjal

Luie ringsjal

Självklart vill jag rekommendera Luie som jag fotograferade åt i september. Isabelle & Amanda, som är kvinnorna bakom märket, har skapat så himla fina ringsjalar som har så bra kvalité. Du kan bära barn till att de är tre år med denna sjal. När jag (om jag kan) skaffar barn så kommer jag att köpa på direkten!

Pris: 1500kr

Länk till deras hemsida!

Bild: Stacking Stories

Stacking Stories

Anna Roström har släppt en så himla fin Fine Art Book där du kan fylla i information om ditt barns första år.

Pris: 600kr

Länk till hemsidan!

Bild: Printler med min bild från Island

En poster på en av mina bilder

Ja, denna poster ovan kan bli din. Jag säljer nämligen förstoringar via Printler där det också finns flera duktiga kreatörer som säljer sina verk. Hur fint att kunna förnya ditt hem med en ny poster?

Pris från: 199kr

Länk till min sida på Printler!

Dela inlägget
Kommentarer
Expandera

Vilka vackra/bra tips. Boken för barnets första år var verkligen fin! Och mäktig bild. Var till Island 2008 men skulle vilja åka tillbaka och se mer av ön… 🙂

Visst var den? Tack snälla! Ja, jag var där i december månad och åker gärna vår/sommar nästa gång 🙂

Kommentera