fbpx

Det här med att fånga ljuset

21 februari, 2021

Det var ett tag sedan jag skrev här men jag har mina anledningar. Dels har jag skapat content till världens bästa florist! Nämligen Madeleine som startade BloomspourMoi förra året. Vi har haft två kreativa dagar där jag har fotograferat och filmat till hennes webbsida och sociala medier vilket är det jag vill erbjuda fler entreprenörer & företag. I slutet av fotograferingen blev ljuset alldeles gyllene & magiskt.

Jag har också landat i ett konsultuppdrag på 50% där jag har lagt mycket tid på att försöka lära känna varumärket och den roll jag kommer att ha. Min roll kommer att vara Content & Social Media Specialist/Manager för varumärket Swedish Posture. Jag kommer alltså att se över deras sociala medier samt innehåll och ge förslag på hur vi bör jobba med det framåt samt operativt arbeta med deras sociala medier. Så himla roligt! Tänker att jag kan posta ett inlägg om vilka de är och vad de säljer för produkter senare samt hur jag kommer att jobba med dem!

Förutom detta uppdrag så kommer jag enbart ta några frilansuppdrag på timmar / månad utöver detta samt de bröllop jag ska fotografera framöver. En bra mix för mig helt enkelt! Skicka gärna en förfrågan om du är sugen på att jobba med mig så återkommer jag om jag kan ta mig an uppdraget.

Dela inlägget
Kommentarer
Expandera
Kommentera