fbpx

Börja skicka nyhetsbrev med Flodesk

17 november, 2020

Det finns affiliatelänkar i detta inlägg märkta med en asterix*

nyhetsbrev med flodesk

Jag har äntligen kommit igång med nyhetsbrev vilket har varit ett mål jag haft länge. Det har dock varit svårt att veta vilken plattform jag ska använda men det landade till slut i att köra på Flodesk. Dels för att det är så enkelt att skapa kampanjer där men det går också automatisera när och vad som ska skickas ut beroende på vad den som signar upp gör (vilket jag älskar). Jag testade Mailchimp också men det var alldeles för komplicerat för mig trots min tekniska bakgrund.

Fördelar med att skicka nyhetsbrev:

  • Du får närmare kontakt med dina kunder
  • Du kan fånga upp din så kallade “varma” målgrupp
  • De som följer ditt nyhetsbrev har själva visat intresse och signat upp
  • Dina nyhetsbrev hamnar direkt i en potentiell kunds / följares mejlkorg vilket blir mer personligt
  • Du kan få direktsvar och hålla dialog i mejlform och diskutera nyhetsbrevets ämne

Tanken med mitt nyhetsbrev är att månadsvis skicka ut inspiration, nyheter och tips till dig som är entreprenör eller företagare. Då och då kommer det extra tips eller guider som kan underlätta i ditt företagande och att utvecklas samt växa digitalt. Ämnena rör fotografering, content marketing, webbdesign/konverteringsoptimering och sociala medier. Jag hoppas att du också vill hänga med!

Här kan du klicka för att komma vidare till prenumerationen!

Om du väljer att signa upp behöver du bekräfta prenumerationen och det kan ibland hända att det mejlet hamnar i skräpposten!

Vill du själv kunna skicka nyhetsbrev via Flodesk och få 50% rabatt? Klicka då på denna länk!*

Dela inlägget
Kommentarer
Expandera
Kommentera