fbpx

Jag vill bli bättre på att skriva

23 februari, 2021
bättre på att skriva

Jag har länge tänkt att jag vill utvecklas i mitt skrivande. Nu har det blivit ett av mina mål under 2021. Det är enkelt för mig att uttrycka mig i bild. Däremot kan jag ibland tycka att det är svårt att komma igång med att få ner det jag vill berätta i text. Jag har över hundra påbörjade blogginlägg här som jag inte har postat. Anledningen är att jag inte känner att de är bra nog, även om innehållet kan vara intressant. Ändå brukar jag gå tillbaka till inläggen då och då för att fortsätta skriva på dem i hopp om att en dag våga publicera.

Det är också därför jag har en blogg, för att få möjlighet att börja skriva mer. Dela med mig av mina erfarenheter inom fotografering och digital marknadsföring blandat med saker jag tycker om, funderingar, tips och min vardag.

Jag älskar att skriva och vet att kommunikation är det jag vill jobba mer med på olika sätt. Samtidigt vill jag också bli tryggare i just rollen där skrivandet är en stor del av jobbet, men då behöver jag såklart öva mer.

När jag häromdagen letade efter ett par tips på hur jag kan bli bättre på att skriva hittade jag en bra artikel på skapa.se. Nämligen: 6 tips för att skriva bättre innehåll.

Har du några tips på hur jag kan utveckla mitt skrivande mer dagligen? Dela gärna med dig!

Dela inlägget
Kommentarer
Expandera
Kommentera